اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

ارتقای توان درگیری پدافند هوایی ارتش از سکوی زمینی به سکوی هوایی

پهپادهای کرار نیروی پدافند هوایی ارتش تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، در رزمایش مشترک پهپادی ارتش و برای نخستین‌بار با ارتقای توان درگیری از سکوی زمینی به سکوی هوایی در نبرد جذاب هوایی بر فراز کویر، پرنده‌های مهاجم نیروی حمله‌ور را با موفقیت رهگیری و منهدم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛در دومین روز از رزمایش مشترک پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پهپادهای ارتقاء یافته کرار که قابلیت تسلیح به موشک‌های هوا به هوا را دارند و برای درگیری علیه هرگونه اهداف پرنده متخاصم در هر ارتفاعی طراحی شده‌اند، پرنده‌های مهاجم را ابتدا رهگیری و سپس منهدم کردند.

 

امیر سرتیپ علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش با اعلام این خبر گفت: در این شیوه دفاع هوایی در کنار دو روش پدافندهوایی مرسوم در جهان که شامل پدافند زمین پایه و هواپایه باسرنشین است مفهوم جدیدی از پدافند با سبک پدافندهوایی هواپایه بدون‌سرنشین به جهانیان معرفی شد که بی‌شک این دستاورد و ابتکار خلاقانه ضمن نشان‌دادن عزت، قدرت و اقتدار نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی پدافندهوایی ارتش نویدبخش روحیه خودباوری و عزم ملی برای جوانان و دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای رشد و بالندگی در همه عرصه‌های علم و فن‌آوری است.

 

وی با تأکید بر اینکه این طرح دفاعی تعریف جدیدی از قواعد نبردهای هوایی را ارائه می‌کند که به‌علت طبقه‌بندی محرمانه جزئیات آن مطرح نمی‌شود ادامه داد: افزایش عمق دفاعی، ارتقاء ظرفیت پدافند تاکتیکی، انعطاف تغییر فضای درگیری پدافند از سکوی زمینی به سکوی هوایی، صرفه‌جویی در اقتصاد جنگ، افزایش قابلیت تحرک و جابجایی مؤلفه‌های توان رزم پدافندی و کاهش خطرات مربوط به استفاده از نیروی انسانی از ویژگی‌های برجسته این طرح است.

 

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی 1402 ارتش رهگیری و درگیری علیه پرنده هوایی با بهره‌گیری از پهپاد را یک عملیات بسیار پیچیده دانست و گفت: ظهور و بروز اینگونه طرح‌ها و ابتکارات که به نوبۀ خود معادلات و شیوه‌های رزم را دستخوش تغییرات بنیادی می‌کند، منجر به ایجاد بازدارندگی فعال خواهد شد.

 

در این مرحله از رزمایش، پهپادهای نیروهای چهارگانه ارتش با به پرواز در آمدن از نقاط خارج از منطقه عمومی رزمایش و طی مسافت قابل توجه از مبدا تا نقاط هدف، اهداف از پیش تعیین شده که شامل مراکز فرماندهی و کنترل، زاغه‌های مهمات، سامانه‌های موشکی و مخازن سوخت شبیه‌سازی شده دشمن بودند را با موفقیت و دقت مورد اصابت قرار دادند./ فارس

ارسال نظر